24.–25. jan. 2022

En interaktiv workshop der du jobber praktisk med ulike forhandlingser. Kurset gir deg en MBA-sertifisering i forhandlingsteknikk.

Meld meg på

Teknas kurs i forhandlingsteknikk gir deg kompetanse for å sikre din virksomhet de beste avtalene og kontraktene.

Målgruppe:
Kurset er utviklet for alle som vil bli bedre til å forhandle, og til å skaffe seg de beste avtalene.

Læringsutbytte:
Etter å ha gjennomført kurs i forhandlingsteknikk, blir du sertifisert og mottar kursbevis fra Scandinavian Center for Edinburgh Business School. Kurset ledes av to kursledere.

Kurset får svært gode evalueringer og er utviklet av professor Gavin Kennedy, en verdenskjent forfatter innen forhandling.

Sentrale temaer:

 • Hvordan oppnå den beste avtalen i en forhandling
 • Håndtering av konflikter og vanskelige forhandlingspartnere
 • Hvordan lykkes i komplekse forhandlinger
 • Hva kreves for å få de beste avtalene, selv i tøffe tider
 • Kurset veksler mellom teori og praktiske øvelser. Du får en unik mulighet til å trene og blir coachet på reelle forhandlingssituasjoner.
 • Du knytter også nyttige kontakter med de andre deltakerne på kurset.

Deler av undervisningen foregår på engelsk. Du kan selv velge om du vil gjennomføre de praktiske øvelsene på norsk eller engelsk.

Det er kun 30 plasser på kurset, og erfaringsmessig blir plassene raskt fylt opp.

Meld deg på kurset i forhandlingsteknikk i dag!

 • Robert J. Hartnett

  Leder

  Scandinavian Centre of Edinburgh Business School

  Robert Hartnett er foreleser i forhandlingsteknikk på Edinburgh Business School.

  Han er leder av Scandinavian Center for Edinburgh Business School, og kursholder i forhandlingsteknikk både i Norge og Danmark.

  Som kursholder er han engasjerende, og en mester i å forklare teorier på en enkel og interessant måte. Robert underviser på engelsk.

 • Petter Tømmerberg

  Senior rådgiver

  Ikomm AS

  Petter har bred erfaring med etablering og gjennomføring av komplekse prosjekter og programmer som er kritiske for oppfyllelse av virksomheters strategi. Han er sertifisert prosjektleder (PRINCE2 Practitioner), sertifisert programleder (MSP Practitioner), og har i tillegg sertifisering innen porteføljestyring (MoP Foundation), ledelse av verdistudier (MoV Foundation) og IT Service Management (ITIL Foundation).

  Petter holder kurs i forhandlingsteknikk. Kursene varierer fra generelle åpne kurs til skreddersydde kurs for å forberede et team i forbindelse med større forhandlinger. I forbindelse med store forhandlinger har han også blitt benyttet som rådgiver.

  Petter har graden Doctor of Business Administration. Dette har gitt han kunnskap om hvordan forskningsmetodikk kan benyttes for å definere, vurdere og håndtere problemstillinger som en organisasjon står overfor.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Lynkurs i fasilitering av Google Design Sprint

2. sep.
kl. 09:00–16:00

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–8. des.