22. sep.
kl. 16:30–18:30
Streaming, Nettbasert

Lær deg hvordan du kan bruke OneNote til å mestre studiene!

Meld meg på

Beskrivelse

OneNote for studenterer er et brukerkurs i OneNote, for studenter. Kurset er for deg som ønsker en mer strukturert hverdag og orden på fag. Det begynner med Hvorfor i all verden er OneNote så spesielt? Hvorfor ikke bare skrive notater i Word eller for hånd og bruke en kalender app til å planlegge?

Videre i kurset, vil du lærer hvordan du lager ditt første notat og deretter få tips til hvordan du kan organisere notatene dine (innblandet med noen nyttige studietips).

To notatbokmaler vil bli presentert. Den ene er tilpasset bachelor/master-studenter som tar et fagpreget semester (et semester som hovedsakelig består av fag). Den andre er en generell planlegger. Den første notatboken vil som sagt passe både bachelor- og masterstudenter. Den andre, vil også passe begge, men særdeles masterstudenter i skrivefasen som trenger et sted å strukturere tanker, møtenotater, resultater osv.

For å lykkes som student kreves struktur og orden. Disse OneNote notatbøkene vil hjelpe deg med å organisere studiet og gjøre det mer overkommelige. Viktigst av alt vil de gi deg en følelse av orden, progresjon og mestringsfølelse. Så ikke gå glipp av denne gylne muligheten til å lære deg et fabelaktig studieverktøy og bli med på OneNote for studenter!

Om kursholder

Lena Setterdahl (23 år) er ferdig utdannet med en master i Medisinskfysikk ved UiB. Allerde fra andre semester tok hun i bruk OneNote som et studieverktøy. Med årene har hun tilegnet seg mye erfaring med programvaren, og under masteren var det selve nøkkelen til suksess. Nå ønsker hun å dele denne erfaringen med bachelor- og masterstudenter som er på jakt etter et verktøy til å strukturere studiene.

Forberedelser

Det kan være lurt å ha studentmailen din klar ettersom du trenger den for å logge deg inn. Kurset vil demonstrere OneNote via nettleseren.

Ønsker du å laste ned OneNote på forhånd kan du gjøre det gjennom denne lenken: https://www.onenote.com/download

Sette av datoen i kalenderen og ha zoom-lenke klar når den kommer. Zoom-lenke blir tilsendt påmeldte på dagen kurset holdes, så følge med i mailboksen!

Finn frem:

Zoom