27. okt.
kl. 17.00–20.00
Thon Hotel Norge, KRISTIANSAND S

Det er ofte utfordrende å bli kjent med nye personer, og ikke minst presentere seg selv slik du ønsker. Lær mer om gode teknikker for nettverksbygging i dette kurset.

Meld meg på

Vi har alle en eller annen form for tilhørighet i en gruppe – eller det vi gjerne kaller nettverk. Det kan være i familien, blant venner, studiekamerater og ikke minst gjennom jobb og kollegaer. Men hvordan skapes egentlig relasjoner? Og hvordan vet du at andre oppfatter deg slik som du forsøker å formidle deg selv i møte med nye mennesker?

Det får du lære mer om i dette meget aktuelle kurset fra foredragsholder Stein Wesenberg. Få tips og innsikt som kommer til nytte i en post-pandemi verden hvor vi endelig skal møte hverandre igjen.

Læringsmål

I kurset er vi innom følgende temaer:

 • Hvordan presenterer jeg meg selv?

 • Hvordan skiller jeg meg ut og får oppmerksomhet?

 • Hva gjør jeg for å gjøre meg selv interessant for andre?

 • Hvorfor skal noen velge meg fremfor andre på arbeidsplassen?

Som deltaker får du:

 • Innsikt i psykologiske mekanismer som har stor betydning for hvor raskt relasjoner skapes

 • Gode tips om hvordan du forteller om deg selv på en spennende og engasjerende måte

 • Mange praktiske verktøy i nettverksbygging, som kan brukes umiddelbart etter kurset

Selve kurset starter klokken 17.00. Dersom du ønsker en matbit i forkant serveres denne klokken 16.15 og du velger ønsket måltid fra menyen i påmeldingen.

Om foredragsholder Stein Wesenberg

Stein D. Wesenberg er arbeids- og organisasjonssosiolog med over 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. Har bred erfaring fra forskjellige roller i endringsprosjekter, IT-innføringer, effektiviserings- og omorganiseringsprosjekter. Drev tidligere lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK) ved NTNU, og underviser på Markedshøyskolen i internkommunikasjon og kultur, samt endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU.

 • Stein D. Wesenberg

  Kursholder

  TRI Consulting AS