20. jan. 2022
kl. 18:00–20:00

Velkommen til en hyggelig faglig og sosial kveld med Tekna Biotek i Bergen. Bioteknologirådet har flyttet til Bergen, bli bedre kjent med dette viktige organet og hvilke saker de arbeider med nå.

Meld meg på

Beskrivelse

Endelig blir det mulighet med nettverksbygging igjen. I Bergen 2. desember får du mulighet til å møte andre likesinnede på Eitri, det nye innovasjonsbygget ved foten av Ulriken. Du vil få vite litt om helseinkubatoren som skal holde hus på Eitri i tillegg får du møte Bioteknologirådet og høre mer om hvordan de jobber og hvilke saker de er opptatt med akkurat nå.

Etter foredragene blir det mingling og servering av god mat. Benytt sjansen å møte andre Tekna-medlemmer med interesse innen ditt fagfelt og bli bedre kjent med et av Norges viktigste organer innen Bioteknologi; Bioteknologirådet, og UIBs splitter nye innovasjonsbygg!

Program:

kl. 18.00: Velkommen ved Tekna kl. 18.05: Bioteknologirådet kl. 19.00: presentasjon av Eitri og en liten omvisning kl. 19.15: Mingling og mat

Nærmere veibesrivelse: Kommer du med buss: Følg Haukelandsbakken oppover, evt. følg midlertidig gangvei gjennom sykehusområdet og gå oppover trappene langsmed BB-bygget. På toppen av trappene går du rett frem og inn til Eitri.
Avstigning/ påstigning med bil: Haukelandsbakken 31 (evt. ved nedre stasjon av Ulriksbanen). Pga. presset parkeringssituasjon i området oppfordres det sterkt til å la bilen stå hjemme. Eitri ligger på høyre side av veien oppover, nesten vis à vis Ulriksbanen. Det er et påbygg til eksisterende universitets- og sykehusbygninger på Haukeland.

Finn frem:

Eitri finner du mellom Ulriken trikkeholdeplass på Haukeland universitetssjukehus, lab -og BB-bygge

Bærekraftsmål

  • Bærekraftsmål 17