9. des.
kl. 17:30–20:00

Bedriftsbesøk er en mulighet til å få se og høre spennende ting på steder der du som privatperson ikke uten videre har adgang. Tekna Drammen avdeling er godt fornøyd med at medlemmene nå er invitert til en kveld hos Drammens Tidende.

Meld meg på

Beskrivelse

Drammens Tidende startet i 1832 under navnet Tiden, og er Norges neste eldste nålevende avis. Avisen dekker Buskerud fylke, med hovedvekt på Drammen og har et opplag på om lag 26 000. I 1998 ble nettavisen dt.no opprettet.

Politisk redaktør Hege Breen Bakken vil ta oss med på en omvisning i lokalene til avisen. Her vil vi få møte noen av journalistene samt frontsjefene på nettdesken, som vil fortelle oss litt om hverdagen i en lokalavis som Drammens Tidende. Vi vil få innblikk i hvilke saker som prioriteres og hva som leses godt.

Før omvisningen vil det bli matservering, og mens vi spiser blir det foredrag fra Drammens Tidendes redaktørkorps. Vi får høre både om historikk, om utvikling i bransjen og om hvilke utfordringer avisen står overfor i dag. Vi vil også få høre deres tanker rundt fremtiden.