24. jan.
kl. 18:00–19:30

Conexus utvikler digitale løsninger til skole og arbeidsliv for læring i et livslangt løp. De er ledende innen læringsanalyse i Norge, samarbeider tett med kjente forskere og har kunder i flere deler av verden. Hovedkontoret ligger i Drammen sentrum og Tekna er invitert på besøk.

Meld meg på

Beskrivelse

I Norge har de utviklet mange nasjonale løsninger for utdanningssektoren og har i tillegg store leveranser for NAV og bedrifter som DNB. Bedriften holder til i Drammen, men har mange kunder i inn- og utland. Blant annet har de levert nasjonale kompetansekartleggingsløsninger i både Malaysia og Singapore. Conexus har totalt 120 ansatte hvorav ca. 50% jobber på hovedkontoret i Drammen.

Hos Conexus møter vi Steinar Evensen, som vil fortelle om hvorfor Conexus har lykkes internasjonalt, og hvordan det startet ved at han lyktes i å bygge opp bedriften som gründer. For mer informasjon om selskapet: http://www.conexus.net/nb/om-oss.

På dette bedriftsbesøket er det mulig å melde seg på med ledsager, så grip sjansen! Vi møtes utenfor inngangen fem minutter før arrangementet starter.