20.–22. okt.
Tekna, OSLO

Ta båtførerprøven med Tekna student Oslo!

Meld meg på

Beskrivelse

Fra og med 1. mai 2010 ble båtførerprøven obligatorisk for personer født etter 1. januar 1980 som skal føre fritidsbåt over 8 meter og/eller har 25 hk eller mer.

Årets kursholder heter Sven Marius Hofgaard.

Program:

Kurset er på 3 kvelder, fra 20.-22. oktober.

To kvelder vil kurset vare i ca 4,5 timer fra 1700-2130 og være på et møtelokale i Teknas lokaler. Den tredje kvelden blir det eksamen på Sollerudstranda.

Dersom du ønsker å stille forberedt så kan du ta en titt på nettkurset på bliskipper.no. Dette er inkludert i kursavgiften. Vi sender ut en e-post med rabattkoden.

Du trenger ikke ta med egen PC til gjennomføring av eksamen, vi klargjør PC-er for dette formålet.

Kurset koster kun 350 kr!

OBS: Eksamensavgiften er ikke inkludert i kurskostnaden. Denne betales direkte til Norsk Test. Avgiften må betales på båtførerregisteret.no og dekker eksamen og selve beviset. Prisen på det er pr 2020 768,- kr. Dette må gjøres FØR testdag.

Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi tar selvsagt også forbehold om at situasjonen rundt covid-19 kan medføre at vi må justere på opplegg eller antall deltakere.

Tekna følger rådene fra Helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger også et føre-var prinsipp for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å unngå håndhilsning, holde avstand til hverandre og for øvrig ha god håndhygiene.

Finn frem:

Tekna Dronning Maudsgate 15, Kurslokale: Rondane, 1.egt ved kantinen