Visste du at det er obligatorisk med båtførerbevis for alle født etter 1979 som skal kjøre båt som er lengre enn 8 meter, eller har mer enn 25 hk? Fra 1. mars 2015 ble kravene til båtførerprøven strengere og pensumet mer omfattende.

Meld meg på

Beskrivelse

2.- 3. mai arrangerer Tekna båtførerkurset for sine studentmedlemmer sammen med en dyktig og erfaren kursholder fra Sven Marine Service. Kurset går over to dager og avsluttes med eksamen på den tredje dagen (tidspunkt for eksamen varier, dette er noe man avtaler de to første dagene, etter hva som passer deg best).

Eksamen vil trolig bli på Sollerudstranda skole Fredag 5 mai.

OBS: KUN 30 PLASSER!!

Viktig!; Alle deltakere må i forkant av testen selv betale eksamensavgift på kr 723,-. Registrering og betaling skjer her på båtførerregisteret.no Deltakere kan lese seg opp på pensum fra 2015 på www.baatforerkurs.no. Dere vil få til å ta prøveeksamen online, mer om dette når dere kommer på kurset.

Kurstidspunkt:

  • Tirsdag: Kurs fra 1730 - 2130
  • Onsdag: Kurs fra 1730 - 2130
  • Fredag: Eksamen, tidspunkt vil variere, men dette tar ikke veldig lang tid det blir servert lett snacks og kaffe

    Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

    Finn frem:

    Kroa?