Tekna Student UiT og Tekna Ung Tromsø arrangerer 2-dagers båtførerkurs med eksamen for sine medlemmer. Båtførerbevis er lovpålagt for alle som skal føre en fritidsbåt med lengde over 8 meter og/eller har mer enn 25 hk (loven har et unntak for personer født før 01.01.1980). Det kreves ingen forkunnskaper, så her er det bare å hive deg rundt og bli med!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Student UiT og Tekna Ung Tromsø har leid inn den erfarne kursholderen Sven Hofgaard, som gir deg den nødvendige kunnskapen som trengs for å bestå Båtførerprøven.

Kurset vil gå fra kl. 10 til 14 lørdag 25. og søndag 26. mars. Etter endt kurs på søndagen vil det være mulig for de som ønsker det å ta eksamen i henhold til Norsk Test. Båtførerbeviset vil gi deg lov til å føre fritidsbåter inntil 15 meter. For å få ta eksamen må du på forhånd ha betalt inn 704,- til Norsk Test. I forbindelse med kurset vil du få tilgang til www.BliSkipper.no Dette vil bli gjort tilgjengelig én uke i forkant av kurset sammen med betalingsinformasjon til Norsk Test. Her ligger det 5 tentamener med rundt 300 aktuelle spørsmål til eksamen. Praktisk informasjon rundt båtførerprøven og eksamen finner du på http://www.norsktest.no/bfp og http://www.norsktest.no/bfp/start-eksamen Vi minner på at Båtførerbeviset utstedes med bilde av innehaver, og dette vil bli ordnet sammen med kursholder i løpet av helgen. Husk å ta med gyldig legitimasjon!

Kursets varighet: 25.-26. mars kl 10-14 begge dagene (+ påfølgende eksamen søndagen) Kurslokale: Auditoriet på Teknologibygget (rom 1.022)

Eksamenslokale: A022 på Realfagsbygget

Pris: 400,- i egenandel til Tekna og 704,- til Norsk Test (se egen beskrivelse over), totalt 1.104,-

Kurset er kun for Tekna Ung- og studentmedlemmer i Tromsø.