27. des.
kl. 17:00–18:30

Ta med familien på vår tradisjonelle Barnejuletrefest på Rogaland Teater! I år ser vi forestillingen "Grusomme Måns", en kul historie om Kattistan og Hundistan.

Meld meg på

Beskrivelse

Du kjenner kanskje historien om Pelle Svanseløs, den lille hyggelige katten uten hale, som Gøsta Knutsson skrev om? I "Grusomme Måns" skal vi bli bedre kjent med Pelles plageånd – Måns.

Det er noen som bare ER kule, den som alle vil henge med – og sånn er Grusomme Måns. Han er en cool og rocka katt, han gjør som han vil og bryr seg ikke om noen andre. Og sammen med sine to lojale medløpere, Bill og Bull, ruler han i kattebyen Kattistan.

I Kattistan har man the swag, der hører man på garasjerock, chiller, har det moro og nyter tilværelsen. I hundebyen Hundistan bor de fisefine aristokratene, de som går i teselskap, i operaen og på klassisk konsert. De to byene er adskilt av en stor mur og ingen hunder har adgang til Kattistan og katter er selvsagt forbudt i Hundistan.

Men en dag forelsker Grusomme Måns seg i den nysgjerrige, intelligente og sjarmerende hunden Daisy, som bor i Hundistan. Og forkledt som en hund trosser Måns alle Kattistans regler og sniker seg inn i den forbudte hundebyen for å treffe sitt livs store kjærlighet.

Men hva skjer når han krysser grensen ulovlig? Blir Måns avslørt i Hundistan? Og kan en katt og en hund i det hele tatt bli kjærester?

Grusomme Måns er hundenes og kattenes West Side story, hvor det handler om den umulige kjærligheten. Dette er en rocka forestilling med mye god musikk, masse spenning og en god porsjon kjærlighet.

Anbefalt aldersgrense er 5 år. Forestillingen passer ikke for barn under 3 år.

I pausen blir det servert kaffe/te og en sjokoladebit til de voksne. Barna får også noe godt og noe å drikke.

Vi disponerer hele salen (353 plasser).

Billettpris: kr. 130,- pr. person. NB! Max 6 billetter pr. familie.

Kjøp billettene direkte via denne lenken