27. des.
kl. 17:00–18:30

Vi inviterer medlemmer m/familie til vår tradisjonelle Barnejuletrefest på Rogaland Teater. I år ser vi forestillingen "Trollmannen fra Oz", som tar utgangspunkt i filmen fra 1939 med Judy Garland i hovedrollen.

Meld meg på

Beskrivelse

NB: UTSOLGT FORESTILLING

Ungjenta Dorothy bor på gården til tante Em og onkel Henry i Kansaas. I et forferdelig uvær blir Dorothy blåst av sted og lander i det magiske landet Oz. Her blir hun venner med Gumlerene og den gode heksa Glinda, men for å kunne reise hjem til Kansaas, må hun få hjelp av den mektige Trollmannen i Smaragdbyen. Dorothy får nye bekjentskaper i landet Oz, blant annet Fugleskremselet som så inderlig ønsker seg en hjerne. Den triste Blikkmannen uten hjerte og den pysete Løven som drømmer om å være modig. Sammen med Dorothy begir de seg ut på den lange reisen for å finne Trollmannen, men hvis de skal få sine ønsker oppfylt må de først gjennom mørke skoger hvor skumle farer lurer.

Trollmannen fra Oz er en av de vakreste musikalene som er laget og er like morsom og fascinerende i dag som for nesten 80 år siden da den kom ut for første gang. Det kommer til å sprudle av liv, lekenhet, humor og musikk når medvirkende fra Barne-og ungdomsteatret tar deg med til det blendende landet Oz. Trollmannen fra Oz bør få enhver frossenpinn til å mykne opp og trekke på smilebåndet, i alle fall litt.

Anbefalt aldersgrense er 5 år. Forestillingen passer ikke for barn under 3 år.

I pausen blir det servert kaffe/te og en sjokoladebit til de voksne. Barna får også noe godt og noe å drikke.

Vi disponerer hele salen (353 plasser).

Billettpris: kr. 100,- pr. person. NB! Max 6 billetter pr. familie.

Med hilsen Styret i Tekna Stavanger avdeling