28. des.
kl. 17:00–19:00

Vi inviterer til vår tradisjonelle Barnejuletrefest på Rogaland Teater. I år skal vi se forestillingen Det tusende hjertet av Tore Renberg.

Meld meg på

Beskrivelse

En ny, moderne barneteaterklassiker er født i Stavanger, skrev NRK Rogalands anmelder etter premieren på Det tusende hjertet i 2007. Etter 10 år har regissør Bjørn Ravn Carlsen igjen samlet sine tropper fra Barne- og ungdomsteatret, som er klar til å gjenoppta publikumssuksessen. Når vi nå børster støvet av Det tusende hjertet blir det enda mørkere og litt mer skummelt!

Meld dere på her

Søskenparet Nina og Anton får et farlig og spennende oppdrag den dagen Aleksander Semjonov ligger halvdød på trappen deres. Den gamle mannen har mistet hjertet sitt og har få dager igjen å leve. Den framfuse Nina og den skeptiske Anton blir sendt ut på en vill reise på jakt etter hjertet hans. Reisen skal forårsake at Nina blir frastjålet hjertet sitt, den skal sende dem til Irina Svetlanas samling av kroppsdeler i katakombene under St. Petersburg, og den skal sende dem til den svenske landsbygda og Brødrene Engdahls tidsmaskin, før de ender opp i istiden hos den fryktløse hjertetyven Nana Nekarina.

Det tusende hjertet er et viltert, rørende, musikalsk og humørfylt stykke som sender tankene til Roald Dahls burleskerier og folkeeventyrenes reiser, signert en av våre fremste forfattere, Tore Renberg, med musikk av Janove Ottesen. Manus: Tore Renberg. Komponist: Janove Børsum I Kostymedesigner: Ingrid Nylander Medvirkende: Mareike Wang, Oddrun Valestrand og 38 medlemmer fra Barne- og ungdomsteatret.

Anbefalt aldersgrense er 5 år. Forestillingen passer ikke for barn under 3 år.

I pausen serveres det kaffe/te og en sjokoladebit til for de voksne. Barna får noe å drikke i pausen og noe godt som deles ut etter forestillingen.

Vi disponerer hele salen (353 plasser).

Billettpris: kr. 100,- pr. person. NB! Max 6 billetter pr. familie.

Teateret fordeler billettene. Alle påmeldte vil få melding om når billettene er klare for avhenting på teateret.

Med hilsen Styret i Tekna Stavanger avdeling