28. des.
kl. 17.00–18.45

Ta med familien på vår tradisjonelle barnejuletrefest på Rogaland Teater! I år ser vi forestillingen "Narnia" i en oppdatert utgave.

Meld meg på

Beskrivelse

Opplev Narnia sammen med andre Tekna-medlemmer onsdag 28. desember.

Praktisk informasjon

Forestillingen begynner kl. 17:00 og varer i ca. 1 time og 40 minutter, inklusiv pause.

Vi disponerer hele salen (353 plasser).

Som alltid sørger vi for noe godt til både voksne og barn i pausen.

Prisen er kr. 180 for voksne og kr. 180 for barn.

Forestillingen er anbefalt fra 5 år.

Du kjøper billettene direkte her

Velkommen til Narnia

Løven, heksa og klesskapet er den andre boken i CS Lewis' serie om Narnia og med en skarp penn har regissør Nina Godtlibsen oppdatert og laget en forfriskende utgave av klassikeren.

I barne- og ungdomsteatrets versjon møter vi en moderne familie med de fire barna Lucy, Edmund, Susan og Peter. Den langvarige pandemien har gitt familien nye vaner med hjemmekontor og hjemmeskole. Men den nye normalen har også ført til utfordringer og ulike behov i familiens endrede hverdag. Dagene er kaotiske og morgenstunder kan fort føre til absurde situasjoner med flyvende cornflakes, stressede foreldre på digitale morgenmøter og søskenkrangling.

Midt i alt kaoset surrer nyhetskanalene i bakgrunnen og sender nyheter non-stop fra en urolig verden. Da Lucy, den yngste i flokken, hører at klimaendringene går raskere og blir mer intense blir hun bekymret og redd. Nyhetene om klimaendringene og søskenkranglingen får Lucy til å forlate frokosten i fortvilelse og hun gjemmer seg i foreldrenes klesskap for å finne litt ro. De tre andre søsknene følger etter henne inn i skapet. Der oppdager de en portal og plutselig befinner de seg alle sammen i Narnia.

48 medvirkende fra barne- og ungdomsteatret inviterer til en fortryllende og spennende forestilling full av snakkende dyr, fantastiske skapninger og modige barn, som kjemper for å befri Narnia fra den Hvite Heksas onde makt.

Velkommen til Narnias magiske verden.

Bilde: Rogaland teater