24. nov.
kl. 16:30–18:00
Den Nationale Scene, BERGEN

Endelig kan vi tilby dere en familieforestilling igjen. Følg den spennende reisen til den modige søskenflokken som trosser alt for å holde sammen. Den gripende barneklassikeren inntar Store Scene, og med musikk, humor og oppslukende scenebilder skapes en engasjerende og tankevekkende forestilling. Dette er en forestilling som passer best for barn over 7 år!

Meld meg på

Beskrivelse

Det var en gang fem søsken – og en geit som het Gullspira. En iskald vinter blir de tvunget på flukt over fjellet. Barna legger ut på en eventyrlig ferd for å finne et nytt hjem. Et sted hvor de kan være samlet og føle seg trygge. På veien treffer de all slags folk og dyr, og banker på mange dører. Barna fra Frostmofjellet er en varm fortelling om modige barn og menneskeverd - om betydningen av samhold, håp og fantasi når det ellers er mørkt og kaldt. Spennende landskap, nyskrevne sanger og morsomme karakterer skaper en finstemt balanse mellom det lyse og det hjerteskjærende.

Forestillingen er basert på en svensk barnebok som er blitt en elsket klassiker også på film. Når den iscenesettes på Store Scene, er det med det samme kunstneriske teamet som sto bak Folk og røvere i Kardemomme by i 2018.

Anbefalt fra 7 år.

Egenandel kr 100 pr person.

Maks antall pr familie 5 billetter.

Hjertelig velkommen!

Finn frem:

Store Scene