25. okt.
kl. 19:30–20:30
Streaming, VIDEO

Bærekraften er grønn, rød og blå. Bærekraft som vekstmotor for natur, samfunn og innovasjon; hva kan du gjøre og hvordan begynner du?

Meld meg på

Beskrivelse

Bærekraft har lenge dreid seg om ansvarlighet. I det siste har bærekraft også blitt den største vekstmotoren i økonomi og finans, særlig på lang sikt. Vi har nå fått øynene opp for flere farger: den er ikke bare grønn (natur), men også rød (samfunn) og blå (innovasjon).

Foredraget handler om hvordan DERE, som bedrift og individer, kan drive bærekraft fremover på en måte som spiller på deres kultur, historie og styrker.

Etter foredraget blir det muligheter til å stille spørsmål til Silvija.

Velkommen til et underholdende og lærerikt foredrag i regi av Teknas lokalavdelinger.

Om foredragsholder

Dr. Silvija Seres (bildet) er en akademisk techie med bakgrunn i bedriftsledelse. Hun har en helt spesielle evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig.

Dr. Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV og Ruter, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Silvija Seres har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker om, og byr på øyneåpnende ekspertise.

Lenke til sendingen sendes på e-post til de påmeldte samme dag som arrangementet gjennomføres.