Få innsikt i de nyeste teknologiene fra Hololens, HTC, Daqri, Oculus og andre og lær om forskjeller og mulige bruksområder.

Meld meg på

Beskrivelse

Workshopen gir en generell introduksjon av ulike Augmented- og Virtual Reality-teknologier og består av en teoretisk del og en praktisk del.

Etter workshopen vil du være i bedre stand til å se nytteverdi av AR- og VR-teknologier og kunne vurdere hvordan teknologien kan benyttes som et verktøy og effektiviseringstiltak i din egen virksomhet.

Stikkord for workshopen er HMI, Remote Control, Design review og effektiv kommunikasjon.

Kun 12 plasser per workshop. Derfor settes denne opp to ganger. Første gang 28. november. Andre gang 5. desember.

Egenandel per person er kr. 500.

Kun for Tekna-medlemmer i Agder.

Arrangører: Fagrådet i Agder i samarbeid med MIL. Fagrådet har valgt ut denne workshopen fordi ekspertene hos MIL mente den vil treffe bredest blant Teknas medlemmer.


Hva er "Back to School"?

I en forelesningsserie på fire kvelder i løpet av 2019 får vi høre mer om relevante temaer som dagens unge Tekna-medlemmer undervises i. Først ut i år var fornybar energi og en forelesning om Aquaponics.. Senere denne våren kommer det en forelesning om Aquaponics. I høst gjennomfører vi ett mattekurs og workshops hos Mechatronics Inovation Lab om Augmentet- og Virtual Reality.

Finn frem:

Adresse: Mekatronikklaben, bygg J