3. des.
kl. 18:00–22:00
Thon Hotel Norge, KRISTIANSAND S

Velkommen til en sosial og lærerik kveld med Tekna Vest-Agder. Det blir spennende fordrag om satelitter og rakettoppskytinger samt astronomiske fenomener - i tillegg til god mat og drikke.

Meld meg på

Beskrivelse

Ettersom pandemien snøt hele avdelingen for det sosiale og inspirerende årsmøtet vi pleier å ha er det nå endelig tid for å møtes igjen! Begivenheten finner sted på Thon Hotel Norge i Eng-salen som ligger i første etasje.

Avdelingens samarbeid med Astronomiforeningen i Kristiansand har ikke startet med rakettfart på grunn av korona, men vi håper å tenne en lunte med denne sosiale og lærerike kvelden.

Vi byr på noe godt i glasset og en romslig tapasmeny i tillegg til noen meget spennende innledere.

Foredrag

Hvordan får man en satellitt i bane?

Frode Maalen som til daglig jobber i NKOM har ti års erfaring fra Telenor Satellite og gjester oss for å fortelle om sine erfaringer fra satellitt operasjon, rakettoppskytninger(spesielt Thor 7 utskytningen), satellittbygging og testing.

Astronomiske fenomener

Rune Moen fra Astronomiforeningen kommer for å fortelle om deres arbeid og gi en kort innføring i aktuelle astronomiske fenomener.

For dette astronomiske programmet tilkommer en liten egenandel på kr. 150.

Styret i Vest-Agder Tekna håper å se så mange av dere som mulig denne kvelden! Det er 60 plasser, så her er det første mann til mølla som gjelder. :)

Tekna Romfart

Visste du at Tekna har en egen faglig gruppe for deg som er interessert i romfart? Er du Tekna-medlem og opptatt av romforskning, satellitter eller vil utforske de mange synergi – og industrimulighetene som romteknologien bringer med seg?

Ønsker du å bidra inn og engasjere deg i dette faglig nettverket, les mer om Tekna Romfart her.

Finn frem:

Eng-salen, 1. etasje