3.–7. jan. 2018
University of Liverpool

I januar 2018 koordinerer Tekna Realistene nok en fellesreise til den årlige ASE-konferansen, denne gang i Liverpool, England. Opplæringskonferansen foregår over tre dager og omhandler kun naturvitenskapelige og teknologiske fag. Konferansen gir rik anledning til å knytte nasjonale og internasjonale kontakter.

Meld meg på

Beskrivelse

ASE 2018

Årets konferanse starter på formiddagen torsdag 4. januar og avsluttes til lunsj lørdag 6. januar 2018.

Transport og overnatting

Tekna planlegger avreise onsdag 3. januar og hjemreise søndag 7. januar.

Transporten er fullbooket.

Det er fremdeles mulig å melde seg på, men hver deltaker ordner da egen transport.

Vi har reservert plasser på fly med KLM fra Gardermoen via Schiphol til Manchester kl. 12.40 på onsdagen (ankomst Manchester 16.40), med retur kl 17.30 søndagen (ankomst Gardermoen 22.20). Det blir satt opp egen innleid buss fra flyplassen til hotellet i Liverpool t/r.

I angitt pris er det ikke med innsjekket bagasje, kun håndbagasje. Det er mulig å sjekke inn bagasje mot et tillegg i pris, se under. Man kan også selv bestille reisen og få et fradrag i pris.

Tekna har reservert innkvartering på hotell, i enkeltrom eller dobbeltrom (man må da selv skaffe ”samboer”). Hotellet ligger i sentrum av Liverpool, rett ved tog- og busstasjon, ti minutters gange fra universitetet. Frokost er inkludert i prisen.

Gode rabatter for deg som er med i Tekna Realistene

Prisen inkluderer:

  • Reise t/r med fly fra Oslo, samt transport fra flyplass i England til hotellet i Liverpool tur/retur

  • Fire overnattinger i enkeltrom på hotell inkl. frokost

  • Konferanseavgift for tre dager (inkluderer ett års medlemskap i ASE, med interessante tidsskrifter) blir kr. 7.700,- Samme pakke, men med overnatting i dobbeltrom (man ordner selv samboer), vil koste kr. 6.900,-. Skal man ha med innsjekket bagasje koster dette ca 50€ ekstra.

Siden vi tilbyr hotell åpner dette for muligheten til å ta med ledsager som ikke skal delta på konferansen. Be om pristilbud for ledsager, dersom dette er aktuelt. Hvis man ønsker å bestille reisen selv, slik at Tekna kun ordner med konferanse inkl. medlemskap i ASE + fire overnattinger får man en prisreduksjon på kr. 1900,-.

Tekna-medlemmer som jobber i skoleverket og er med i Tekna Realistene får en rabatt på kr. 1.500,-. Rabatten gis også til dem som melder seg inn i Tekna innen 31.10.2017.

Student? Bli med til rabattert pris

Studenter får gode rabatter på konferanseavgiften, studentpris for ”full pakke” inkl. reise: I enkeltrom: kr. 6.000,-, i dobbeltrom kr. 5.200,-, og i trippelrom kr. 5.100,- (studenter får ikke Tekna-rabatten).

Også for studenter er det mulig selv å ordne med reisen og få kr. 1.900,- i avslag.

Tilbudet om fellesreise er åpent for alle lærere uansett organisasjonstilknytning.

Bindende påmelding innen fredag 29.09.

For nærmere opplysninger om konferansen, se www.ase.org.uk, foreløpig program for 2018 legges ut i september.

Om Tekna Realistene

Tekna Realistene er en faglig gruppe i Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening. Medlemskap i faggruppen Tekna Realistene er gratis, men krever aktiv innmelding.

Gruppens formål er å:

  • Ivareta medlemmenes faglige og fagpolitiske interesser og profilere Realistene som forening for Tekna-medlemmer som underviser i skoleverket

  • Arbeide for bedring av lærerstandens faglige utvikling

  • Arbeide for økt rekruttering til yrket på mastergradsnivå

  • Arbeide for større forståelse og interesse for realfagenes plass i skoleverket og medvirke til at elever i videregående skole velger realfag som fordypning

Meld deg inn via SMS: send kodeord REAL til 2007.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Realfag og utdanning

Kunstig intelligens i helsetjenesten

17. jan. 2018
kl. 12:00–15:00