17. feb.
kl. 18.30–20.30
Streaming, Nettbasert

Årsberetning, nytt styre, planer for året som kommer – bli med på digitalt årsmøte for Tekna Kongsberg avdeling.

Meld meg på

Beskrivelse

Også i 2022 vil årsmøtet for Tekna Kongsberg avdeling bli gjennomført digitalt på grunn av Covid-19 og smittesituasjonen.

Det er satt av tid fra kl. 18:30 til 20:30. Dette inkluderer en halvtime i forkant av den formelle møtedelen for eventuelle tekniske spørsmål. Vi anbefaler alle å logge seg inn i GoPlenum i god tid før møtet. Se informasjon under om verktøyene vi bruker.

Viktige frister:

  • Har du saker du ønsker behandlet på årsmøtet må disse sendes inn til styret senest 4 uker før årsmøtet, det vil si innen den 20. januar.

  • Senest 2 uker før årsmøtet vil årsmøtepapirene i form av agenda, årsberetning og regnskap/budsjett bli gjort tilgjengelige via en lenke her.

  • For å sikre at du får tilgang til møtet er det viktig at du melder deg på innen påmeldingsfristen til årsmøtet. Etter påmeldingsfristen må man ta direkte kontakt og forhøre seg om hva som er mulig.

Gjennomføring av årsmøtet

Årsmøtet vil bli gjennomført ved bruk av digitale verktøy på samme måte som i 2021. Vi bruker Teams-møte som verktøy for lyd og video. Lenke til sendingen av møtet blir distribuert på e-post til de påmeldte i forkant av møtet. Chatten i Teams skal kun brukes til teknisk dialog, ikke ting som knyttes til innholdet i møtet.

Saksliste og forslag til vedtak for sakene på årsmøtet vil bli lagt inn i GoPlenum i god tid før årsmøtet. Under møtet brukes GoPlenum for å be om innlegg og replikk og gjennomføre voteringer på sak og personer m.m.

GoPlenum har funksjonalitet for å gjennomføre opprop. Dette foregår slik at deltakerne gjennom GoPlenum slår inn en kode som vises på skjermen. Det vil bli gjennomført opprop ved møtestart og knyttet til avstemminger og riktig inntastet kode vil være en forutsetning for å få avlegge stemme.

Les mer om hvordan du bruker Teams og GoPlenum her (PDF)

I forkant av møtet vil alle som er påmeldt få tilsendt en SMS med en lenke til GoPlenum. Det anbefales å ha GoPlenum-appen på telefon eller nettbrett for stemmegivning, og at du følger møtet i Teams på en annen enhet. Last ned GoPlenum til din telefon eller nettbrett via Appstore eller Android i god tid, gjerne allerede nå.