13. feb.
kl. 18:00–21:00

Tekna Drammen avdeling innkaller medlemmene til ordinært årsmøte 2019 med middag. Velkommen til Skur 1 for en hyggelig kveld!

Meld meg på

Beskrivelse

I år etablerer vi en ny tradisjon og skiller avdelingens årsmøte fra årsfesten (som denne gangen er lagt til begynnelsen av mars). Dermed får vi bedre tid til å snakke om året som har gått og fortelle om planer framover, samt få presentert valgkomiteens forslag til nytt styre og gjennomføre valget.

Vi starter kl. 18:00 med årsmøtet, som vil vare i inntil halvannen time. Etter at årsmøteagendaen er ferdig blir det middag og muligheter til å snakke sammen i mer uformelle former. Flere detaljer både om selve møtet, om eventuelle andre innslag og om menyen vil komme både her på nettsiden og i nyhetsmail framover. En liten oppdatering er at vi får besøk av Jo Sellæg som gir oss litt lokalhistorisk kunnskap om området vi er i!

Innen årsmøtet vil vår dyktige valgkomité for lengst ha plukket ut kandidater til alle verv. Det kan være åpninger for å melde sin interesse til å bidra på ulike fronter, men det er ingen fare for å bli dyttet inn i noe man ikke har lyst til.

Alle medlemmer av Tekna Drammen avdeling er hjertelig velkommen denne kvelden – her spiller det ingen rolle om du har vært mye eller lite engasjert i året som gikk.

Fristen for å melde inn saker er fire uker før årsmøtet, i 2018 det vil si 16. januar.

Lenken til årsmøtepapirene vil bli lagt ut her på denne siden senest to uker før årsmøtet, det vil si 30. januar.