1. juni–31. aug.

Meld deg på Akademikerne Stat regionale tariffkurs. Påmeldingen er nå åpen! Det er lagt opp til at både digitale og fysiske kurs. Oversikt over dato og sted finner du ved påmeldingen. Fortrinnsvis deltar man i den regionen du tilhører.

Meld meg på

Beskrivelse

I etterkant av tariffoppgjøret 2020 vil Akademikerne gjennomføre sine årlige regionale kurs i hovedtariffavtalen. Vi oppfordrer deg som tillitsvalgt til å melde deg på kurs i nærheten av deg.

Akademikernes hovedtariffavtale har nå virket noen år, og vi har gradvis endret og justert lønns- og forhandlingssystemet.

Vi vil i de regionale kursene gi en innføring i Akademikernes lønns- og forhandlingssystem. Vi vil gjennomgå i hovedtariffavtalens relevante bestemmelser for deg som tillitsvalgt i lokale forhandlinger, og vi vil i tillegg belyse hvilket handlingsrom dere har lokalt. Kurset legger opp til en praktisk tilnærming.

Meld deg på via Akademikerne >>.

Dersom du har problemer med påmelding, eller har spørsmål kan du kontakte Anita Hammersvik hos Meetings as på telefon 46 97 78 19.

Dette er et regionalt tilbud til medlemmer i Akademikernes medlemsforeninger som kommer i tillegg til foreningenes egne tilbud.