9. nov.
kl. 17:00–21:00

Dette kurset hjelper deg til økt trygghet slik at du kan beholde roen, mestre stress og få mer tillit fra andre. Da kan du nå bedre frem med ditt budskap i presentasjoner, møter og samtaler – og etter hvert oppleves litt mer karismatisk.

Meld meg på

Du får praktisk trening som kan hjelpe deg til å mestre stress og få mer tillit i møter med andre. Du får også konkrete tips for bedre innlegg og foredrag, som f eks:

 • takle nervøsitet – med en særskilt nøkkel
 • være mer tilstede, avspent og klartenkt
 • bli klar over og styre ditt kroppsspråk
 • gi deg tid og snakke tydelig
 • bruke stemmen bedre – tempo og artikulasjon
 • være personlig, ydmyk og by på deg selv
 • være åpen og skape tillit

Kort sagt: Være mer deg selv som den du er og stå frem som mer åpen og ærlig. Da får du mer tillit fra andre.

For å nå frem må man også berøre deres hjerte, sa Ghandi, og Nobelkomiteens tidligere direktør Lundestad snakket om Martin Luther King og om at god talekunst appellerer til følelsene.

Med dette utgangspunkt går vi nærmere inn på hvordan man kan bli litt mer karismatisk – noe som handler om utstråling, by på seg og være et medmenneske. Da når du bedre frem med fag og fakta – med ditt virkelige budskap!

Og husk – dette er en gradvis prosess: Du er alltid "under konstruksjon" – såkalt Kai Zen. Da kommer fremgangen raskest.

Enkel servering fra kl. 16:30, kursstart kl. 17:00.

For faglige spørsmål, kontakt: akademiet@tekna.no

For andre spørsmål, kontakt sekretariatet: Ida Margrethe Cotton Breivik

Ingen egenandel for medlemmer i omstilling, det vil si uten jobb eller fått varsel om oppsigelse.

Finn frem:

Velkommen til møterom DARWIN i 4. etasje i Ingeniørenes Hus
 • Peder E Giertsen

  sivilingeniør

  Peder har gjennom årene hjulpet over 1500 teknologer og andre til å bli bedre når det er noe de skal si. Han er spesielt opptatt av hvordan våge å være seg selv og hvordan dette bidrar til bedre presentasjoner.

  Peder har bred erfaring som prosjekt- og bedriftsleder innen bygg og eiendom, hoppet av karrièren, tok kurs i selvinnsikt og meditasjon rundt om i verden og startet ny karrière innen organisasjons- og lederutvikling. Utdannelse: Sivilingeniør NTH, bedriftsøkonom BI, Gestalt-terapeut.

  Motto: Bli bedre, få det bedre, oppnå mer! Les mer på leap.no.