Formålet med fellessamlingen er forberedelse til den kommende perioden som sentral tillitsvalgt. I løpet av møtet vil dere også bli bedre kjent sektorstyremedlemmer i mellom, bli kjent med Tekna og sentrale personer i Tekna. Det vil bli gitt orientering om aktuelle tema, Teknas strategi, og Teknas aktiviteter og planer framover, og dere vil få utdypet forståelsen av styrets rolle og mandater.

Meld meg på

Dette er en obligatorisk og fysisk samling for tillitsvalgte i sektorstyrene for privat, kommune og stat.

Både styremøter og fellessamlingen foregår på Lily Country Club Væringvegen 44, Kløfta. Hotellet ligger like ved Miklagard Golbane og som er ca 10 min kjøring fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det går shuttelbuss både fra Oslo Lufthavn Gardermoen merket med hotellets navn, samt shuttelbuss fra Kløfta togstasjon. Kløfta togstasjon er forøvrig i gangavstand fra hotellet. Det tar ca ca 10 minutter å gå.

Overnatting til alle er også bestilt på Lily Country Club, Kryss av for hotellrom ved påmelding, så ordner vi resten. Tekna dekker reise og opphold. Har du noen allergier eller matintoleranser som vi må ta hensyn til, noter det i merknadsfeltet ved påmelding.

Program

Det blir felles møtedag første dagen med felles middag. Den andre dagen blir det separate styremøter. Detaljert program for fellessamlingen finner du her når det er klart.

Praktisk informasjon

Dette er å anse som et organisasjonsfaglig arrangement, hvor du har rett til fri med lønn etter hovedavtalen for å delta.

Tekna dekker kostnadene med reise med rutegående transport (tog/buss/fly), og for selve kurset inklusive alle måltider. Bruk av egen bil dekkes kun etter egen avtale med Tekna.

Flyreise kan bestilles hos Egencia customer_service@egencia.no, tlf 23 15 04 99), så mottar Tekna fakturaen. Skriv i emnefeltet i e-posten: "Reise belastes Tekna, comcode 825152" og oppgi følgende referanse: "Tekna/tillitsvalgt/22274/Bræin" så får Tekna faktura og du slipper å legge ut for reisen.

Reiseregning Tekna har en egen digital reiseregningsløsning for tillitsvalgte som er den beste og enkleste måten å få utlegg tilbakebetalt. For at du skal få tilgang til denne, trenger vi at du før første gangs bruk sender kontonummer og medlemsnummer til økonomi i Tekna på e-post reise@tekna.no. Når du har fått en profil, logg inn på reisenettsiden og legg inn kravet med bilag. Merk regningen med prosjekt 22274 og velg Rebecca Bræin som attestant.

Skriv ut

Programmet er under utarbeidelse