Artikler

 • Arkitekt med sans for juss og tverrfaglighet

  Arkitekt med sans for juss og tverrfaglighet

  Publisert: 15. mars 2016
  Siri Dalheim har sansen for frie, kreative prosesser, men også fastlagte rammer som i byggesaksbehandling, lover og regler innen offentlig planlegging, og hun liker å jobbe i tverrfaglige miljøer. Ikke rart hun trives godt som arkitekt og som «Tekna-medlem».
 • Vil redde 400 000 mødre og nyfødte hvert år

  Vil redde 400 000 mødre og nyfødte hvert år

  Publisert: 15. mars 2016
  Hvert år dør tre millioner nyfødte og 280 000 fødende kvinner i forbindelse med fødsler av årsaker som enkelt kan forhindres.  Sivilingeniør Tor Inge Garvik i Laerdal Global Health utvikler simuleringsutstyr som brukes i opplæring av jordmødre og andre fødselshjelpere.
 • Norges sydligste arbeidsplass

  Norges sydligste arbeidsplass

  Publisert: 11. mars 2016
  På verdens tørreste, kaldeste og mest forblåste sted må Tekna-medlem Marit Øvstedal (34) mestre alt fra å være vertskap for kongebesøk, drifte satellittantenner, måle luftkvalitet, være flyveleder, kjøre og operere brannbil, produsere vann og telle fugler.
 • Elsker jobben som begeistrer andre

  Elsker jobben som begeistrer andre

  Publisert: 11. mars 2016
  I flere år allerede er alle sendinger på NRK lagt på internett slik at du kan høre og se de programmene du ønsker når som helst og hvor som helst, bare du har nett-tilgang. En av dem som har gjort dette mulig er Tekna-medlem Kjetil Hafstad (35). 

Møt flere Tekna-medlemmer

Sist oppdatert: 4. oktober 2018