Tekna har en rekke tilbud som kan hjelpe deg gjennom ulike deler av din karriere. På denne siden finner du en oversikt over alle tilbud du som medlem kan benytte deg av.

Tekna kan hjelpe deg med:

Jobbsøkerprosessen fra A-Å

Vi har samlet gode tips og nyttige eksempler for deg som er jobbsøker i vår jobbsøkerportal. Her finner du tips til hvordan skrive en god CV og søknad, intervjusituasjonen og videoer, hvordan du kan lage en god LinkedIn-profil og hva du gjør når du ikke får den jobben du hadde søkt på, og mye mye mer.

Gjennomgang av CV, søknad og LinkedIn-profil

Send inn CV og/eller søknad til karriere@tekna.no og vi vil gi deg tilbakemelding og tips til forbedringer. Vi kan også vurdere din LinkedIn-profil og komme med tips for økt synlighet. Merk at vi har responstid på fem virkedager, så vær ute i god tid. Vi bistår dessverre ikke med korrekturlesning, så få gjerne noen andre til å lese over også.

Videoforedrag

Vi har laget korte videoforedrag om temaene CV og søknadshjelp, kompetansekartlegging og bruk av nettverk for å få jobb. Disse finner du på min side.

 

Eksterne samarbeidspartnere

Vi har valgt å inngå samarbeid med noen eksterne partnere for å kunne utvide vårt tilbud til medlemmene. Tilbudene er i stor grad en utvidelse av vårt eksisterende tilbud til medlemmer.

Karrierehuset

Karrierehuset har lang erfaring med å bistå personer med karriereveiledning, støtte og rådgivning i omstillingsprosesser. Deres sertifiserte karriereveiledere har ekspertise på arbeidsmarkedet og jobber målrettet mot å hjelpe deg til en rask vei inn i nytt arbeidsforhold.

De bistår med blant annet:

  • Karriereveiledning med spisskompetanse innenfor de fleste bransjer
  • Spissing av CV og søknad
  • Intervjutrening
  • Atferdsanalyse
  • Merkevarebygging i sosiale medier
  • Råd i forhandling med ny arbeidsgiver
  • Presentasjon av kandidatur til Karrierehusets nettverk av bemanningspartnere
  • Presentasjonsteknikk

På min side finner du innhold og priser  på de ulike tilbudene (rabattert for Teknas medlemmer)

Sist oppdatert: 8. mai 2019