Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En mobil som har Hold appen åpen

Hold-appen hjelper deg å fokusere

Hold er en norskutviklet, gratis app som hjelper deg med å stenge varsler og oppdateringer ute, slik at du kan jobbe uforstyrret og konsentrert. I tillegg belønnes du med poeng for registrert tid som du kan bruke i Hold-butikken.

Danske Bank og Hold

Danske Bank har tatt en aktiv rolle for å stimulere oppstartsbedrifter i Norge, og helt fra starten har de vært viktigste støttespiller for Hold. – Vi er veldig imponert over hva Hold har fått til. Med et tastetrykk kan du rette fokuset ditt på de meningsfulle tingene i hverdagen, sier Aleksander Dahl, leder for personmarkedet i Danske Bank.

En «no-brainer»

Få poeng for å ikke bruke mobilen og bytt poengene dine til belønninger. Du kan konkurrere mot deg selv, venner eller de som ligger på topplisten i appen. Mindre tid på mobilen gir deg i tillegg mer tid til andre ting. En «no-brainer»!

Sånn blir du med:

  • Last ned appen. (Felles lenke for iPhone og Android)
  • Registrer din profil
  • Tjen poeng
  • Finn Teknas kampanje blant «Belønninger»

Er du enda ikke medlem, melder du deg inn her. 

Vinn 10 000 kr på BSU-konto

Sammen med Danske Bank har vi i hele september en konkurranse i Hold-appen hvor du kan vinne 10 000 kr på en BSU-konto. Mer info om konkurransen hos Danske Bank

Les mer her!