Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
KF2-2002

Tema: Realfag

Planlegg ASE-konferansen din!

Tekst av Jørn Jantzen 19. des. 2013

Når drøyt 130 lærere om et par uker tar flyet fatt og reiser til Birminingham for å delta på ASE-konferansen, kan de glede seg til noen intense og inspirerende dager i godt lag. ASE-konferansen minner vel mest om det som i gamle dager het Blinderndagene – det arrangeres en bråte med forelesninger og en haug …

Når drøyt 130 lærere om et par uker tar flyet fatt og reiser til Birminingham for å delta på ASE-konferansen, kan de glede seg til noen intense og inspirerende dager i godt lag.

ASE-konferansen minner vel mest om det som i gamle dager het Blinderndagene – det arrangeres en bråte med forelesninger og en haug med utstillere tilbyr alt mulig rart av faglitteratur og kjekke ting å bruke i undervisningen. I fjor var det 50-årsjubileum, men foreningen ble stiftet allerede i 1901, så her snakker vi lange tradisjoner i god britisk ånd. Norge har stilt med den største kontingenten lærere  i mange år og det tillater vi i Tekna Realistene oss å ta litt av æren for, siden vi i en rekke år har arrangert gruppereiser til konferansen både for medlemmer og ikke-medlemmer av Tekna, med en meget god rabatt til våre medlemmer.

Hvordan planlegge oppholdet?

nettsidene til ASE-konferansen, kan du lage deg din egen «besøksplan» og lagre den som en pdf til slutt. (Klikk på Programme mellom hver gang du har valgt en forelesning).

Hva skal du på? Kom gjerne med tips via kommentarfeltet

For de som reiser med Tekna Realistene, minner vi om get together onsdags-kvelden – vi hygger oss med tapas og noe godt i glasset.

Vi ses!

Les også

Relaterte kurs og arrangementer