Tekna har fått reservert 10 plasser på Polyteknisk forenings debattskole høsten 2015. Søknadsfrist 30. september!

Tekna ønsker å inspirere til økt samfunnsengasjement hos våre medlemmer. Gjennom vår samarbeidspartner Polyteknisk Forening har vi nå fått reservert ti plasser til den splitter nye Debattskolen som går av stabelen fra 28. oktober.

Formålet med Debattskolen er å gjøre unge, kvinner, teknologer, ledere og teknologi-interesserte mennesker til tryggere og mer kvalifiserte debattanter og kritikere i den offentlige debatten. Deltagerne skal få inspirasjon, kunnskap og mulighet til å øve seg på nye ferdigheter.

Debattskolen vil være modulbasert og gå over 6 onsdager, med oppstart 28. oktober. Siste dag er onsdag 2. desember.

Om programmet

Programmet består av presentasjoner og foredrag, gruppeoppgaver og moduler hvor du som deltaker skal få prøve deg fram i ulike tema og teknikker. I tillegg til det faglige programmet vil det også være satt av tid til å bli kjent med andre deltakere og generelt sosialt samvær på slutten av hver dag.

Se program

Ønsker du å delta? Send en kortfattet søknad og CV til polyteknisk@polyteknisk.no og fortell hvorfor du ønsker å delta! Søknadsfrist er 30. september. Skriv at du er medlem hos Tekna for å få reservert plass.

NB! Du må være medlem i Polyteknisk Forening for å delta. Tekna-medlemmer får du sterkt rabattert medlemskap, kun kr 250 for et helt år. Kontakt oss på medlem@tekna.no for innmelding i Polyteknisk Forening.

Sist oppdatert: 7. september 2015