Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Fish farming

Ledelsesbloggen

Utviklingssamarbeid

Tekst av systemforvalter 27. aug. 2013 Streaming

Forum for teknologi og utviklingssamarbeid inviterte til politisk debatt om utviklingssamarbeid på Litteraturhuset tirsdag 27.august. Høyre og SV debatterte norsk utviklingspolitikk og om norske bedrifter i utviklingsland. SV stilte med politisk rådgiver for sittende utviklingsminister, mens Høyre stilte med en mulig ny utviklingsminister?

Innleder var Leiv Lunde, direktør ved Fridjof Nansens Institutt og medforfatter av boken «Hva kan Norge være i verden», der han og Henrik Thue blant annet mener at Norge bør avskaffe utviklingsministerposten.

Møteleder var Bjørn Amland, ansvarlig redaktør for Development Today.

Til debatten stilte Peter Skovholt Gitmark, stortingsrepresentant og utviklingspolitisk talsmann fra Høyre, og Unni Berge, politisk rådgiver for utviklingsministeren.

Opptak fra debatten:

Les også