Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Frode Thuen portrett

Tema: Ledelse og utvikling

To liv på en gang – om å takle krysspresset mellom arbeid og hjem

Publisert: 14. sep. 2023 Oppdatert: 18. okt. 2023 Streaming

Er det vanskelig å skille mellom jobb og fritid? Møt Frode Thuen i lunsjen og hør hans tanker om denne problemstillingen.

Vi lever i en tid hvor det er stadig vanskeligere å henge med i svingene. Krav og utfordringer på jobben kolliderer med privatlivet på en slik måte at vi blir slitne, utbrente og syke. Og det går utover parforholdet og barna.

Hvorfor er det blitt slik, og hvordan kan vi som enkeltindivider, par og familier – og bedrifter, organisasjoner og samfunn, gjøre det lettere å leve to liv på en gang?

Om foredragsholder

Frode Thuen er født i 1961 og utdannet psykolog. Siden 2008 har han vært ansatt som professor ved Senter for kunnskapsbasert praksis ved Høgskolen på Vestlandet, med sosiale relasjoner i familien og arbeidsliv som sentrale interesseområder.

Han har også en deltidspraksis som psykolog og parterapeut ved Fana psykoterapisenter. Denne har han hatt siden slutten av 1990-tallet. Siden 2006 har han i tillegg hatt en ukentlig samlivsspalte i A-magasinet, et helgebilag til Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fedrelandsvennen.

Les også