Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
ung kvinne foran PC i betongrom

Ledelsesbloggen

Ledelse – en ensom rolle

18. nov. 2021 Streaming

Hvordan kan du unngå å bli en ensom leder?

Mange ledere opplever at å være leder tidvis er en ensom rolle. Selv om du sitter i informasjonsstrømmen, er det mye verdifull informasjon du ikke får tilgang til og mange dilemmaer du kan oppleve at du ikke kan dele med noen. Hvordan kan du utøve ledelse på en måte som ikke medfører at du blir ensom i lederrollen?

Einar Wergeland-Jenssen organisasjonspsykolog og Administrerende direktør i AS3 Norge. Han kommer til oss og vil snakke om:

  • Hva betyr det å være leder i en tid preget av store forandringer?
  • Hvordan forvalte makt på en måte som gjør at du får tilgang til nødvendig kunnskap og informasjon?
  • Ydmyk ledelse – hva er det og hvordan utøve det?
  • Verdien av fortrolig sparring.

Mer om foredragsholder

Einar Wergeland-Jenssen har 25 års erfaring som organisasjonskonsulent, lederveileder på alle nivåer og har ledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Einar er en praktiker. Han har faget godt i behold, men er praktisk i sin måte å formidle på og opptatt av å levere praktisk nytteverdi for ledere og organisasjoner.

 

Les også