Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
ung kvinne foran tavle i samarbeid med kollegaer

Tema: Ledelse og utvikling

Effektiv ledelse

Oppdatert: 30. nov. 2023 Streaming

Hva kan du gjøre for å styrke din lederkompetanse for å bli en mer effektiv leder?

De fleste som blir ledere har ikke egen utdanning innen ledelse, og det forventes på sett og vis at man tilegner seg ledelsesferdigheter basert på personlig erfaring. Dette kan føre til usikkerhet rundt hva lederskap faktisk innebærer og hvordan man best kan utøve sin rolle for at medarbeiderne yter sitt beste.

I dette foredraget gir Øyvind Lund Martinsen, professor i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI, et dypdykk i hva som kjennetegner effektiv ledelse. Han belyser hvordan ledere kan skape tillit, fremme motivasjon og øke produktivitet i organisasjonen. Han oppsummerer gjennom dette 70 års forskning på ledelse, samtidig som han tar tak i myter om hva som kan kjennetegne effektiv ledelse og hva man kan gjøre for å styre unna disse. Hvordan man kan håndtere seg selv som leder i en lærings- og utviklingsprosess vil også stå sentralt i dette foredraget.

Les også