Ledelsesbloggen

Design din karriere!

30. nov. 2020 Streaming

Føler du at karrieren står på stedet hvil? Eller du ønsker å komme i gang med karriereutviklingen? Her får du innsikten og verktøyene som gir deg konkrete resultater fra dag en.

Arbeidslivet endrer seg raskt og vi må i stadig større grad selv ta ansvar for våre karrierer. På dette webinaret får du presentert modellen og metodene bak det unike kreative konseptet Karrieredesign. Denne metoden er nyttig når du skal kontinuerlig tilpasse deg et arbeidsliv i endring. Særlig nyttig vil metoden være om du har et problem eller utfordring i din karriere som du ikke helt vet hvordan du skal løse. Du vil erfare at dette er en leken og morsom måte å lede egen karriere på.

Webinaret gir deg følgende utbytte:

  • Forståelse for viktigheten av å lede egen karriere i dagens arbeidsliv
  • Bli kjent med karrieredesignmodellens ulike faser
  • Hvordan et fleksibelt tankesett vil gi deg nye muligheter
  • Bruk av problemløsning og kreative metoder for karriereledelse
  • Verdien av utprøving og læring

-Tips til ulike verktøy og øvelser

Undervisningsform:

Kurset gjennomføres som et webinar. Du vil få trening i å utvikle ditt eget karriereløp. Kursleder vil sørge for at læringen er både praktisk og erfaringsbasert. Ingen forkunnskaper kreves.

Hvem bør delta:

Vi må alle lede våre karrierer i et arbeidsliv som endrer seg kontinuerlig. Webinaret egner seg for alle som er opptatt av egen karriereutvikling og som ønsker å holde seg relevant og attraktive i arbeidslivet.

Kursholder

Agnethe Ellingsen Agnethe er forfatter av karrierebøkene 100-dagerskoden og Karrieredesign. Hun har lang erfaring med IT-ledelse og har utviklet omfattende kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, karrierecoaching og lederutvelgelse. Hun har gjennom årene jobbet på tvers av bransjer, i både inn- og utland, både med utviklingsprosesser, kurs og foredrag. Agnethe har studert teknologi, markedsføring og MBA i digital ledelse. I tillegg har hun en tverrfaglig utdanning innen innovasjon og strategisk design. Agnethe er internasjonalt sertifisert coach og organisasjonscoach. Hun underviser også i ulike fag på Høyskolen Kristiania på Institutt for HR, Ledelse og Organisasjon.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer