Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Cathrine Berget og Marthe Waage
Foto: Preben Torgalsbøen

Tema: Ledelse og utvikling

Å være en kollega andre gleder seg til å samhandle med

Publisert: 1. sep. 2023 Oppdatert: 6. sep. 2023 Streaming

Ønsker du å bli den mest ettertraktede samarbeidspartneren på arbeidsplassen? Oppdag hvordan aktiv selvledelse og engasjement kan gi deg økt motivasjon og arbeidsglede hos deg selv og de du jobber sammen med.

Suksessfull samhandling i organisasjonen skjer ikke ved flaks og tilfeldigheter og vi er helt avhengige av at menneskene leverer på oppgavene og ansvaret sitt i praksis hver dag. Det hele er et lagarbeid, men det starter med den enkeltes bidrag for å skape, opprettholde eller forsterke en god og bærekraftig samhandlingskultur.

I dette foredraget med Cathrine Berget skal vi bli bevisste på hvordan vi alle, helt konkret, kan påvirke vår samhandling på beste vis gjennom aktiv selvledelse og videre stimulere engasjement og arbeidsglede hos oss selv og de vi jobber sammen med.

Tematikk i foredraget er:

  • Engasjement, ansvar og arbeidsglede
  • Selvledelse for motivasjon, overskudd og utholdenhet i rollen
  • Tilbakemeldinger som kulturbærer

Les også