Waaler ny leder av Fagutvalget

Dag Waaler ble valgt til ny leder av Fagutvalget på Faglig årsmøte på fredag.

Dag, som jobber på Gjøvik og bor på Lillehammer, velger av og til på denne tiden av året en original måte å foreta jobbreisen på, nemlig å gå på skøyter på Mjøs-isen! Her er han foreviget sammen med en kollega på en februardag for noen vintre siden, da de tok det med ro (!), og brukte tre timer og 13 minutter på turen fra jobben og hjem.

Waaler har lang fartstid i foreningen – han har blant annet vært visepresident, hovedstyremedlem og leder av Tekna Lillehammer avdeling. Dessuten har han vært leder av Fagutvalget tidligere, fra 2011 til 2013.

Dag, som er sivilingeniør fra NTH i 1983, tok sin doktorgrad i eksperimentalfysikk ved NTH i 1988. Han jobber som førsteamanuensis ved Institutt for helsevitenskap ved NTNU på Gjøvik. Den nyvalgte lederen av Fagutvalget har også vært styreleder i Dølajazz; jazzfestivalen på Lillehammer.

Om kort tid vil Teknamagasinet bringe et portrettintervju av den nye lederen.

Her er Fagutvalget

Øvrige medlemmer av det nye Fagutvalget er Sigurd Sagen Vildåsen (nestleder), Knut Aaneland, Marit Eggen, Kristine Hopland Sperre, Turid Helen Felli Lunde, Olav Fjeld Kraugerud og Kjell Holthe.

En rekke foreningspolitiske saker ble debattert på årsmøtet, som blant annet hvordan engasjere barn og ungdom utenfor Teknas nettverk, bærekraft, arbeidet med høringer og hvordan forbedre samarbeidet og erfaringsutvekslingen mellom de ulike nettverkene i foreningen.  

Publisert: 8. februar 2019