Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tromsø vant Årets avdeling 2018

24. okt. 2018

Hovedstyret besluttet i år at prisen Årets avdeling skulle gå til Tekna Tromsø avdeling. President Lise Lyngsnes Randeberg delte ut prisen på Gardermoen under Avdelingsledermøtet. Avdelingsleder Rune Storvold mottok prisen på vegne av avdelingen.

I begrunnelsen fra Hovedstyret står det blant annet:

 

Avdelingen er en av de som i perioden i gjennomsnitt har flest antall deltakere per arrangement, med 33 deltaker i snitt per arrangement. Avdelingen er tidlig ute med å publisere sine arrangementer. Avdelingen var blant de avdelinger med høyest medlemsvekst i perioden (ca 6 prosent). Avdelingen har vært representert på sentrale møteplasser slik som Avdelingsledermøtet, og flere medlemmer av avdelingsstyret har også andre sentrale verv i Tekna.

 

Avdelingen har en aktiv Tekna Ung-gruppe. Styret har satt av midler i budsjettet til Tekna Ung, slik at de har bra med midler til å skape aktiviteter for sin målgruppe. Samarbeidet med Tekna Ung og studentene vises igjen i Ung-leders og SK-leders faste plasser i avdelingsstyret, og alle studentmedlemmer inviteres til avdelingens arrangementer.

 

Avdelingen er engasjert i realfagsaktiviteter, slik som FLL, kjemisk juleverksted og naturfag i praksis.

 

 

Les også