Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Danske Banke logo over inngang til en bankfilial

Tekna velger Danske Bank

16. nov. 2018

Tekna inngår avtale med Danske Bank om banktjenester for medlemmene fra 1. januar.

De øvrige Akademiker-foreningene har samarbeidet med Danske Bank i fire år, og har oppnådd høy oppslutning i denne perioden. Fra nyttår slutter også Tekna seg også til denne avtalen gjennom Akademikerne Pluss. Alle medlemmer vil få mer detaljert informasjon om tilbudet på nyåret.

- Det skal lønne seg økonomisk å være organisert i Tekna, og jeg er svært fornøyd med at Tekna nå inngår samarbeid med Danske bank. Dette gir våre 76 000 medlemmer kollektiv tilgang til markedets beste vilkår på banktjenester over tid, sier Line Henriette Holten, konstituert generalsekretær i Tekna.

- Tekna representerer en ekstremt attraktiv og profesjonell partner, samtidig som medlemmene stiller høye krav. Denne nye avtalen vil dermed bidra til å gjøre Danske Bank enda mer skjerpet og inspirere oss til å forbedre våre løsninger ytterligere. Samtidig var det veldig viktig å få til en avtale med Tekna når vi nå fornyet avtalen vår med Akademikerne, så dette er svært gode nyheter, sier landssjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter.

Teknas avtale med Gjensidige Bank utløper 31. desember 2018. De medlemmene som er kunder i Gjensidige Bank i dag, vil fortsette sitt kundeforhold så lenge de ønsker, men uten Tekna-avtalen.

Les også