Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Arendal med sjøen, hus og kirken i bakgrunnen

Tekna markerte seg i Arendal

15. aug. 2019

Tekna har de siste hatt en stor aktivitet og tilstedeværelse i Arendalsuka, og flere hundre personer har møtt opp på arrangementene. – Vi er her for å påvirke, møte folk og øke forståelsen for de temaer Tekna er opptatt av, sier Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Gjennom hele Arendalsuka har Tekna vært aktive og vist seg frem, blant annet som arrangør eller deltaker i hele sju arrangementer. Rundt 700 – 800 tilhørere har til sammen møtt opp på arrangementene.

- Tekna har bidratt til å løfte fram viktige temaer som bærekraft, kunstig intelligens, standardisering, praksis i utdanningen og klimaforlik, sier Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Viktig arena

Hun mener det er viktig for en aktør som Tekna å være synlig under Arendalsuka.

 

- Arendal handler om å påvirke, møte folk og øke forståelsen for de temaer Tekna er opptatt av. Det handler om å skape nettverk, og her har vi litt bedre tid til å diskutere og gå litt mer i dybden, sier hun.

 

Som Tekna-president har Lise hatt et tett program gjennom dagene i Arendal. Men høydepunktet for presidenten var debatten med datatilsynet.

 

- Det var trøkk, dynamikk og god diskusjon blant aktørene på scenen. Og jeg følte vi faktisk bevegde verden litt med debatten, sier Randeberg. Nettopp digitalisering har vært en råd tråd for presidenten i Arendal-

 

- Jeg har brukt fryktelig mye tid på å møte viktige aktører inne digitalisering som kan åpne dører for oss i fremtiden, sier Lise Lyngsnes Randeberg.

 

Flere av arrangementene ble streamet. Disse kan du se her.

 

 

Les også