Tekna lanserer podkast

Ta med deg Tekna på øret på vei til jobb! Nå lanseres podkasten Tekna Ni til Fem, en podkast om jobb, juss, karriere og arbeidsliv. Første episode handler om lønnssamtalen – hør den her!

Når snakket du sist med sjefen din om lønn? Eller har du kanskje aldri gjort det? Tenker du at du burde, men er usikker på hvordan?

– I første episode av den nye podkasten vår får du høre hvordan du forbereder både deg selv og sjefen til en lønnssamtale, og hvilke argumenter du absolutt ikke bør bruke i praten med arbeidsgiveren din, forteller produsent og programleder Vibeke Vesterhagen (bildet).

Så langt kan du lytte til to episoder av podkasten. Den andre episoden handler om hva du bør vite før du underskriver en arbeidsavtale, mens de neste tre vil handle om jobb, juss og baby.

– Vi håper og tror at podkasten vil være relevant for mange, men spesielt medlemmer som er relativt ferske i arbeidsmarkedet og i etableringsfasen. Episodene skal være korte så du kan høre på dem på vei til jobb og gi matnyttig informasjon. Episodene om jobb og barn vil være relevante for alle som er nysgjerrige på hvordan det vil kunne bli å kombinere barn og karriere, eller allerede er midt i babybobla. Hva skjer med livet på jobb når du får barn? Hvilke avklaringer bør du gjøre med arbeidsgiver før du går i permisjon og hvilke rettigheter har du? Og hvordan planlegger du karrieren din videre, spør Vibeke.

Episode2_Joakim.jpgEpisodene om jobb og barn vil bli tilgjengelige i slutten av oktober.

Podkasten er utviklet av et stort knippe mennesker i Tekna og i samarbeid med Newslab. Fast reporter og bidragsyter i studio er Joakim Nyquist.

 

 

 

 

 

Fast bidragsyter: Joakim Nyquist i Newslab.

Lytt til Ni til Fem her, eller i din foretrukne podkaster.

Lytt til podkasten på soundcloud-knapp   Lytt til podkasten på Spotify-knapp   Lytt til podkasten på iTunes-knapp

Se alle Teknas podkaster.

Publisert: 9. oktober 2019