Storstilt feiring av tillitsvalgte i Bergen

Tekna markerer i 2019 tillitsvalgtes år, og torsdag 24.oktober ble dette feiret i Bergen. – De tillitsvalgte er superheltene i Tekna, sier president Lise Lyngsnes Randeberg.

 

Rundt 80 tillitsvalgte fra avdelingsiden, lønns- og interessesiden, fagsiden og studentene i Tekna var torsdag samlet på Kode 1 i Bergen for å markere «Tillitsvalgtes år» i Tekna. Med mingling, musikk, stand up, taler og middag, markerte Tekna at den innsatsen som tillitsvalgte legger ned, er uvurderlig.

- Jeg må takke alle tillitsvalgte i Tekna for jobben de gjør. Uten dere hadde vi ikke vært den organisasjonen vi er i dag. Det er dere som er nærmest medlemmene i hverdagen, det er dere som gjør Tekna til det vi er i dag, sa president Lise Lyngsnes Randeberg

Tekna har nær 4000 tillitsvalgte på lønns- og interessesiden, fagsiden, avdelingssiden og for studentene, og hovedstyret har valgt 2019 som «Tillitsvalgtes år». Det overordnede målet er å bygge stolthet for den enkelte tillitsvalgte, og fremme viktigheten av den jobben de tillitsvalgte gjør, ved enda mer kursing og ved å utstyre de tillitsvalgte med enda bedre «verktøykasse».

– Vi skal ha gullstandard på våre tillitsvalgte. Dere er de lokale superheltene vi trenger for å ta Tekna nye skritt videre, sa Lise Lyngnes Randeberg.

(Foto: Anita Smau)

 

 

Publisert: 25. oktober 2019