Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Gruppebilde av fire kvinner som smiler til kamera

Storstilt feiring av tillitsvalgte i Bergen

25. okt. 2019

Tekna markerer i 2019 tillitsvalgtes år, og torsdag 24.oktober ble dette feiret i Bergen. – De tillitsvalgte er superheltene i Tekna, sier president Lise Lyngsnes Randeberg.

 

Rundt 80 tillitsvalgte fra avdelingsiden, lønns- og interessesiden, fagsiden og studentene i Tekna var torsdag samlet på Kode 1 i Bergen for å markere «Tillitsvalgtes år» i Tekna. Med mingling, musikk, stand up, taler og middag, markerte Tekna at den innsatsen som tillitsvalgte legger ned, er uvurderlig.

- Jeg må takke alle tillitsvalgte i Tekna for jobben de gjør. Uten dere hadde vi ikke vært den organisasjonen vi er i dag. Det er dere som er nærmest medlemmene i hverdagen, det er dere som gjør Tekna til det vi er i dag, sa president Lise Lyngsnes Randeberg

Tekna har nær 4000 tillitsvalgte på lønns- og interessesiden, fagsiden, avdelingssiden og for studentene, og hovedstyret har valgt 2019 som «Tillitsvalgtes år». Det overordnede målet er å bygge stolthet for den enkelte tillitsvalgte, og fremme viktigheten av den jobben de tillitsvalgte gjør, ved enda mer kursing og ved å utstyre de tillitsvalgte med enda bedre «verktøykasse».

– Vi skal ha gullstandard på våre tillitsvalgte. Dere er de lokale superheltene vi trenger for å ta Tekna nye skritt videre, sa Lise Lyngnes Randeberg.

(Foto: Anita Smau)

 

 

Les også