Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Festsal i Stavanger med publikum som sitter ved bord og en sangerinne på scenen

Aktuelt

Stor fest i Stavanger

8. nov. 2019

Tekna-tillitsvalgte i Stavanger ble feiret stort i går.

Kvelden startet med vorspiel for tillitsvalgte i privat, kommunal og statlig sektor. Lønns- og interesseutvalget inviterte til en ettermiddag der de tillitsvalgtes rolle og ansvar ble satt på dagsorden. 75 tillitsvalgte fra alle Tekna-grupper i distriktet og  andre Tekna-frivillige fra distriktet møttes for gode diskusjoner og nettverksbygging.

Mer givende

Leder i Stavanger avdeling Päivi Teivainen-Lædre fortalte om hvorfor hun er tillitsvalgt, og Teknas generalsekretær Line Henriette Holten orienterte om innholdet i tillitsvalgtes år. Nå skal det bli artigere, enklere og mer givende å være tillitsvalgt i foreningen. Standup Torgeir Bryge Ødegården bidro med sine selvironiske sivilingeniør-betraktninger, og Britt-Synnøve Johansen tro til med en mini-konsert.

Om tillitsvalgtes år

2019 er de tillitsvalgtes år i Tekna, med prosjektleder Anne Julie Bolstad som trekker i mange av trådene. I hele foreningen jobbes det med å bygge stolthet for den enkelte tillitsvalgte, og fremme viktigheten av den jobben de gjør. Det er satt i gang en rekke tiltak for å gjøre de tillitsvalgtes hverdag enklere og bedre.

Bli bedre kjent med alle de ulike tillitsvalgtrollene i organisasjonen, og hva de bidrar med. Se artikkelserie på tekna.no >>

Flott feiring av superhelter

Storstilt feiring av tillitsvalgte i Bergen

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer