Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Nytt Avdelingsutvalg

13. des. 2019

Frøydis Bjerke fra Oslo avdeling er valgt til ny leder for Avdelingsutvalget på Avdelingsledermøtet tidligere i høst.

Fra venstre: Camilla Lindgren, Jan Riddervold, Florian Kindl, Frøydis Bjerke, Renate Osvik, Mari Fenn Kristiansen og Terje Amundsen.

- Jeg synes årets avdelingsutvalg er godt sammensatt av folk som har lyst å gjøre en innsats for avdelingene, og tilsammen representerer vi mange dimensjoner av Tekna, sier påtroppende leder Frøydis Bjerke.

- I tillegg til de prioriterte oppgavene som ble vedtatt på avdelingsledermøtet, ønsker jeg å bidra til tettere samarbeid mellom ulike deler av Tekna. Avdelingsutvalget er også opptatt av å ha en god dialog med både de enkelte avdelingene og hovedstyret, slik at våre prioriterte oppgaver blir gjennomført i henhold til Teknas formål og politikk. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med de andre i utvalget, sier Frøydis Bjerke.

Utvalget har nå disse medlemmene:

  • Leder Frøydis Bjerke, Tekna Oslo avdeling
  • Nestleder Camilla Lindgren, Tekna Gjøvik avdeling
  • Florian Kindl, Tekna Helgeland avdeling
  • Terje Amundsen, Tekna Stavanger avdeling
  • Renate Døving Osvik, Tekna Tromsø avdeling
  • Jan Riddervold, Tekna Lillehammer avdeling
  • Observatør fra Tekna Ung: Mari Fenn Kristiansen, Tekna Oslo avdeling

Se fullstendig oversikt over utvalget

Avdelingsutvalget er ett av Hovedstyrets organer. I følge Teknas lover skal det legge til rette for avdelingenes arbeid med å ivareta medlemmenes interesser lokalt.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer