Nysgjerrig på fremtiden? Bli med på trendsamling!

Tekna ser mot fremtiden, og skal utarbeide en ny strategi. Endringer i arbeidsmarkedet, ny teknologi og rask endringstakt stiller nye krav til hva og hvordan fagforeninger skal levere for medlemmene og samfunnet. Bli med på trendsamlinger over hele landet for å påvirke Teknas retning fremover!

Vi får hjelp av innovasjonsrådgiverne InFuture til å gi oss et innblikk i hva fremtiden bringer. Sammen skal vi finne ut av hvilke trender vi tror både vil være mest relevante og som vil skape de største utfordringene. Vi vil også diskutere hva Tekna kan gjøre for å møte disse trendene og utfordringene.

 

Les mer om trendsamlingene, og meld deg på

1. februar: Oslo Litteraturhuset - Venteliste
6. februar: Kongsberg Magazinet
13. februar: Trondheim Rockheim
20. februar: Stavanger InnovationDock
1. mars: Gjøvik Quality Hotel Strand
5 mars: Bergen Media City
16. mars: Oslo, frokostmøte Sentralen
20. mars: Tromsø Forskningsparken

 

Kan du ikke delta?

For deg som ikke kan delta på en samling, blir det mulig å gi innspill til Tekna digitalt. Rundt 1. mars sender vi ut en undersøkelse til et utvalg medlemmer. Her vil man få presentert noten trender, og så blir det stilt spørsmål knyttet til trendene som blir presentert. Ønsker du å få tilsendt den digitale undersøkelsen gi beskjed til asa@tekna.no

Innspillene fra samlingene og den digitale undersøkelsen kommer til å bli brukt i arbeidet med å utvikle en ny strategi for Tekna. Vi ønsker å være relevante for deg, og å bidra til å løse samfunnets utfordringer i fremtiden!

Publisert: 19. januar 2018