Nye podkast-episoder: Jobb, juss & baby!

Hva bør du avklare med arbeidsgiveren din før du går ut i foreldrepermisjon? Og er det dumt å søke ny jobb mens du fortsatt går hjemme med barn? Og hvordan får du gjort jobben når du har småbarn?

Temaet bak Ni til Fem Fra høyre: Jurist Anette Moldrem, programleder Vibeke Vesterhagen, karriererådgiver Mette Katrine Meinert og reporter Joakim Nyquist. Foto: Mikkel Moe

Tekna har nå sluppet tre nye episoder av podkasten Tekna Ni til fem – en podkast om jobb, juss og arbeidsliv. Episodene handler om hvordan kombinere barn, jobb og karriere, og svarer på spørsmål du lurer på om rettigheter og plikter før du får barn, mens du er i permisjon og den første tida tilbake på jobb.

Hva skjer med livet på jobb når du planlegger å få barn? Hvilke avklaringer bør du gjøre med arbeidsgiver før du går i permisjon og hvilke rettigheter har du? Og hvordan planlegger du karrieren din videre?

Episodene er for deg som er nysgjerrig på hvordan det vil kunne bli å kombinere barn og karriere, allerede er midt i babybobla eller er i starten på småbarnslivet.

Du får høre om hvordan forsker Borgar Aamaas opplever den nye tilværelsen som pappa, får gode råd fra arbeidspsykolog Jan Martin Berge og i studio møter du Tekna-jurist Anette Moldrem, Teknas karriererådgiver Mette Katrine Meinert, reporter Joakim Nyquist og programleder og produsent Vibeke Vesterhagen.

Lytt til Tekna Ni til fem i podkastspilleren du foretrekker, eller her på siden. 

Lytt til podkasten på soundcloud-knapp   Lytt til podkasten på Spotify-knapp   Lytt til podkasten på iTunes-knapp

 

Har du tips og innspill til temaer du vil at vi skal ta opp i podkasten? Sende en e-post til podkast@tekna.no.

Publisert: 30. oktober 2019