Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Danske Banke logo over inngang til en bankfilial

Aktuelt

Nytt medlemstilbud hos Danske Bank

2. jan. 2019

Tekna og Danske Bank har gått sammen for å gi deg en av Norges beste bankavtaler. Få Boliglån Ung til 1,90% og vanlig boliglån til 1,95% nominell rente, pr 2/1-19!

Du kan være trygg på at du får blant markedets beste betingelser både på boliglån, spareprodukter, og det du trenger fra en dagligbank.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner. Det er viktig for Tekna at banken er kjent for god kundebehandling. Gjennom Danske Bank har vi også fått en partner med et svært godt tilbud til unge medlemmer, og til deg med egen bedrift.

- Det skal lønne seg økonomisk å være organisert i Tekna, og jeg er svært fornøyd med at Tekna nå har inngått samarbeid med Danske bank. Dette gir våre medlemmer kollektiv tilgang til markedets beste vilkår på banktjenester over tid, sier Line Henriette Holten, generalsekretær i Tekna.

Se hvor mye du kan spare hos Danske Bank

Videreførerer avtalen med Gjensidige Forsikring

Tekna viderefører avtalen med Gjensidige Forsikring i 2019, med flere forbedringer. 80% av Tekna-medlemmene benytter Gjensidige-avtalen!

  • Avtalerabatten økes til 20 % for alle Tekna-medlemmer, uavhengig av antall forsikringer
  • Alle studentene får uføredekning på 5G uten helseerklæring
  • Gjensidige Bolighandel – kr 5000 i meglerrabatt og gratis tekstforfatterhjelp
  • Hytteforsikring: ny tariff vil i snitt redusere pris med 17 %

Les mer om forsikringstilbudet hos Gjensidige

Du må gi ditt samtykke

For å kunne benytte avtalene må Teknas samarbeidspartnere kunne se at du er Tekna-medlem.
Sjekk dine samtykker på Min side.

Les også