Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Karin Herou
Karin Herou får ansvaret for å videreutvikle Teknas faglige tilbud og møteplasser, og å tilrettelegge for faglig innflytelse i samfunnet.  

Aktuelt

Karin Herou ny direktør for fag og kompetanse i Tekna

Publisert: 15. apr. 2020

Behovet for oppdatert kompetanse i arbeidslivet økes, og måten vi lærer på endres raskt. - Jeg er derfor svært glad for at Karin Herou har takket ja til å lede Teknas seksjon for fag og kompetanse, sier generalsekretær i Tekna Line Henriette Holten.

Kompetanse er den største verdien i det norske samfunnet, men er ferskvare som må utvikles kontinuerlig. Ved siden av å være Norges største fagforening for arbeidstakere med mastergrad, skal Tekna styrke sin viktige rolle som faglig forening for medlemmer og samfunnet.  
 - Arbeidslivet er i stor endring, og derfor er kompetanseheving og faglig utvikling en av de viktigste satsningene til Tekna, sier Holten. 

Line Henriette Holten
Fornøyd: Line Henriette Holten, Generalsekretær i Tekna, er svært fornøyd med ansettelsen.

Karin Herou får ansvaret for å videreutvikle Teknas faglige tilbud og møteplasser, og å tilrettelegge for faglig innflytelse i samfunnet.  

Tekna er også en stor leverandør av kurs og konferanser og ivaretar viktige bransjeforeninger. - Vi søkte etter en ambisiøs og strategisk direktør til å lede og videreutvikle Teknas faglige arbeid, i tillegg til å bygge kompetanse for hvert enkelt av våre 83 000 medlemmer. Jeg er svært fornøyd med at vi landet på Karin Herou som intern kandidat, etter å ha vikariert i stillingen. Herou ble opprinnelig ansatt som leder for vår kursavdeling hvor hun kom fra stilling som HR-direktør i Amesto group, forklarer Holten. 

- Behovene for faglig utvikling er store, og mulighetsrommet for Tekna som faglig forening er stort. Teknas unike posisjon som faglig forening og fagforening gjør at vi skal spille en enda større rolle i samfunnet.  

Vi skal utvide og øke distribusjonen av tilbudet gjennom digitalisering og samarbeid på tvers til beste for våre medlemmers kompetanse og karriereutviklig. 

Tekna har også en viktig rolle å spille som nettverksaktør som vi skal videreutvikle. Dette ser jeg virkelig fram til å lede an, sier Herou.

Om Tekna

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 84 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne. 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer