Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Lise Lyngsnes Randeberg står på scene i festsalen og taler

Aktuelt

Flott feiring av superhelter

1. nov. 2019

-De tillitsvalgte er superheltene i Tekna. Dere fortjener en stor klapp på skulderen for jobben dere gjør!

Budskapet fra Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg var krystallklart fra scenen i Ingeniørenes Hus. En fullsatt festsal med Tekna-tillitsvalgte fikk beskjed om at jobben de gjør på fritiden sin, er av enorm verdi for foreningen og for medlemmene.

Gåsehud

 -Jeg kan få gåsehud når jeg ser lyset i øynene til Tekna-medlemmer som har fått hjelp av dere! Det er nettopp dere som gjør foreningen til det vi er i dag, sa Tekna-presidenten.
Det var Tekna Oslo avdeling som inviterte alle Tekna-tillitsvalgte i Oslo og Akershus til en hyggelig kveld i Festsalen i Ingeniørenes Hus. Som vorspiel inviterte Lønns- og interesseutvalget til et totimers kurs, hvor de tillitsvalgtes rolle og ansvar ble satt på dagsorden.

Mange bryr seg

Styreleder i avdelingen Emil Nygaard Nilsen ønsket velkommen til festaftenen, og de tre Tekna-tillitsvalgte Kent Are Varmedal, Sigrid Haver Solli og Kristian Svartveit delte sine erfaringer. -Når jeg møter folk som bryr seg, blir dagen min alltid litt bedre. I Tekna er det mange tillitsvalgte som bryr seg, sa Svartveit.

Neste punkt på programmet var Torgeir Bryge Ødegården, som ikke bare er sivilingeniør i teknisk fysikk fra NTNU og produksjonsingeniør i Equinor, men også en meget dyktig standup, som virkelig fikk forsamlingen på glid. Hans nerdeaktige sivilingeniørtilnærming slo godt an, og ble toppet av presentasjonen «Hvor Tekna er du?» (Ett av spørsmålene; har du ofte rett? Svaralternativene var «av og til», «ja» eller «alltid, per definisjon»).

Siste punkt på programmet før mingling og sosialisering, var en minikonsert med artisten Daniela Reyes.

Om tillitsvalgtes år

2019 er de tillitsvalgtes år i Tekna, med prosjektleder Anne Julie Bolstad som trekker i mange av trådene. I hele foreningen jobbes det med å bygge stolthet for den enkelte tillitsvalgte, og fremme viktigheten av den jobben de gjør. Det er satt i gang en rekke tiltak for å gjøre de tillitsvalgtes hverdag enklere og bedre.

Bli bedre kjent med alle de ulike tillitsvalgtrollene i organisasjonen, og hva de bidrar med. Se artikkelserie på tekna.no >>

Les også

Relaterte kurs og arrangementer