Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bildecollage av en ung familie og flere forsikringssaker som brann og et tre som falt over og knuste en bil
LØNNER SEG: Det kan lønne seg å kjøpe forsikring gjennom Tekna. Foto: Unsplash.com.

Råd og tips

7 av 10 bruker Tekna-avtalen hos Gjensidige Forsikring

1. mars 2021

Mange Tekna-medlemmer sparer store beløp på forsikringsavtalen. Pris er viktig, men også at forsikringene gir svært god dekning.

På grunn av måten Tekna-medlemmer lever på, og oppfører seg i samfunnet kommer det frem gode avtaler. Så om du trenger forsikringer de neste årene av livet ditt, er sjansen stor for at du vil spare mye på å bruke denne medlemsfordelen.

Gjensidige Forsikring gjør det i tillegg godt på Norsk Kundebarometer, og som et ekstra pluss har selskapet de 10 siste årene utbetalt kundeutbytte.

Kollektive Tekna-forsikringer – de aller beste

Utfordrende tider har gjort at mange tenker litt ekstra på egen helse og økonomi. Personforsikringene for Tekna-medlemmer leverer på begge områder med både svært lave priser og Gjensidige aller beste dekning.

Det samme gjelder også populære «Tekna Innbo» og «Tekna Reise». 

Bli medlem

Som medlem i Tekna får du trygghet på arbeidsplassen, faglig påfyll, sosiale møteplasser og blant de beste avtalene innen bank, forsikring og pensjon. 

Hvilke forsikringer bør jeg ha?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere ting – både alder, livssituasjon og hvilken dekning du har gjennom arbeidsgiver.

Generelt er det viktig å forsikre liv og helse, både for deg selv og de du er glad i. I tillegg bør alle ha innbo- og reiseforsikring.

Det kan være krevende både å få oversikt over hva du har, og hva du bør ha, av forsikringer, og vi anbefaler deg å ta kontakt med en av Gjensidiges rådgivere.

Forsikringer som sikrer liv og helse

Det er mange som er opptatt av helse- og livsforsikringer. Skulle det skje noe uforutsett, vil disse kunne redusere de økonomiske konsekvensene for deg og din familie.

Har du forsikringer gjennom arbeidsgiver er du heldig, men dette er ikke alltid nok for å opprettholde den levestandarden du ønsker. Det er lurt å tenke gjennom om du ønsker noe i tillegg.

Hvordan går du frem?

Først må du finne ut hva du trenger av forsikringer, og hvor mye du kan spare. Du kan sjekke ut de ulike her.

På bildet under ser du eksempel på hvor mye du faktisk kan spare:

Tabell
SPARER MYE: Du kan spare mye penger som Tekna-medlem. Foto: Tekna.

Ønsker du en samtale med en rådgiver, kan du ringe 915 03 100.

Forsikringsavtalen

Over 70% av medlemmene bruker Tekna-avtalen hos Gjensidige Forsikring.

Les også