Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Collage av portrettbilder av flere Tekna medlemmer

Aktuelt

En aktiv høst i Tillitsvalgtes år

27. aug. 2019

2019 er Tillitsvalgtes år i Tekna. Det overordnede målet er å bygge stolthet for den enkelte tillitsvalgte, og fremme viktigheten av den jobben de tillitsvalgte gjør.

Våren ble brukt til grundige undersøkelser om hva tillitsvalgte er opptatt av.

- Nå vet vi mye om hva dere tillitsvalgte tenker om vervet, og hva dere trenger for at oppgavene deres skal bli enklere å utøve. På bakgrunn av denne innsikten er det satt i gang en rekke tiltak som skal gjøre de tillitsvalgtes hverdag bedre, sier prosjektleder Anne Julie Bolstad.

Første pilot med «teams» for tillitsvalgte er rett rundt hjørnet, og det jobbes med en onboardingsprosess der nye tillitsvalgte skal tas imot på en bedre måte enn tidligere.

- Hvis du bor i Oslo, Stavanger eller Bergen kan du bli med på tillitsvalgtsamlinger hvor det blir faglig påfyll, god mat og underholdning, sier Bolstad.

For tiden ingen publiserte arrangementer.

 

Det er viktig at Teknas medlemmer blir kjent med organisasjonens tillitsvalgte, og hva de bidrar med i sine verv. Derfor vil vi presentere tillitsvalgte i alle deler av organisasjonen i en artikkelserie.
Du kan lese artiklene her

Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg om Tillitsvalgtes år:

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer