Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Bergen Tekna Ung ble årets gruppe

24. okt. 2018

Tekna Ung Bergen ble tildelt den nyetablerte prisen Årets Tekna Ung-gruppe på Tekna Ung landssamling på Gardermoen

For første gang har Avdelingsutvalget i Tekna kåret årets Tekna Ung-gruppe. Prisen ble utdelt av president Lise Lyngsnes Randeberg. Alakbar Ismayilov og Henrik Andre Scheide mottak prisen på vegne av Tekna Ung Bergen.

I begrunnelsen står det:
Årets Tekna Ung-gruppe har en stor aktivitet. De har et høyt antall deltakere på sine arrangementer, og er gode på å utforme et tilbud til medlemmene som er variert og bredt. Gruppen samarbeider godt med resten av lokalavdelingen, og med de lokale studentene og med andre deler av Tekna.Så langt i år har gruppen hatt over 500 unike deltakelser på sine aktiviteter. De har en positiv økning i antall arrangementer, og de har et tilbud som medlemmene opplever som relevant. Blant arrangementene deres finner vi titler som: Boligkjøpekurs, Stand Up Paddle Yoga, og foredrag om hersketeknikker. Årets Tekna Ung-gruppe har hatt en prosentvis vekst i antall medlemmer på 7,7 prosent - noe som lover godt for fremtiden.

Les også